fbpx

Hi, ik ben Daphne

CREATIEF STRATEEG
DAADKRACHTIG
VINDINGRIJK
ENERGIEK & PUUR

Als hoogsensitieve- en hoogbegaafde jonge vrouw sta ik graag in de frontlinie als pionier. Ik ben iemand die altijd een weg vind of er simpelweg één creëert. Een denker en een bouwer. The best of two worlds.

Ik had niet gelijk fantastische klanten, een sterk aanbod en €8.000 per maand…

maar verloor eerst alles wat me lief was. De liefde van mijn leven maakte onze relatie uit, mijn 10k spaargeld raakte in no-time op, mijn contract in loondienst werd niet verlengd en als klap op de vuurpijl liep mijn auto in dezelfde periode kapot.

De zomer van 202o veranderde voorgoed mijn leven, maar was tegelijkertijd ook de start van mijn bedrijf en droomleven. Ik heb er onwijs hard voor moeten knokken, maar zou niet anders hebben gewilt. Het heeft mij de veerkracht gegeven om te doen waarvoor ik ben gemaakt: ondernemen en het leven op mijn eigen voorwaarden.

NU GEBRUIK IK
MIJN VEERKRACHT VOOR
JOUW KRACHTIGE VERHAAL

Ik werd begin 1993 geboren in Daarlerveen in de buurt van Enschede. Op mijn 20e vertrok ik naar Tilburg met een opleiding Grafische Vormgeving op zak en startte ik op de Fontys aan de volgende stap: Trend Onderzoek en Concept Ontwikkeling. Na mijn afstuderen bleef ik hangen in de ‘Stad van Makers’ en werkte ik mezelf binnen drie jaar op naar Marketing Manager bij diverse werkgevers.

Ik help met mijn intense, snelle en directe persoonlijkheid ondernemers die een begrip zijn in de regio naar een waardevol, online merk. 

In loondienst kon ik nooit echt goed gronden en kwam iedere dag compleet uitgeblust thuis. Dit had zijn weerslag op mijn gezondheid. 

Tegenwoordig heb een levensstijl waar ik trots op ben. Ik werk onwijs hard, maar ik vergeet niet mijn crossfit en yoga lessen te volgen, tijd te maken voor mijn bourgondische leefstijl en heerlijk te bakken in de keuken. Er gaat daarnaast geen dag voorbij zonder een boek te hebben aangeraakt en geen weekend zonder een goed glas wijn en fijn gezelschap. 

Ik mag iedere dag gepassioneerde ondernemers adviseren over hun positionering, online zichtbaarheid, werkprocessen, marketing strategie en meer. Mijn rol als generalist in plaats van specialist, die wordt met de dag meer scherp en van juíst dat proces, geniet ik enorm! 

WERK MET MIJ

Social Media Beheer

Van online onopgemerkt blijven naar consistent en relevant zichtbaar voor de nieuwe generatie. Minimaal drie maanden gaan we aan de slag op social media voor een vast bedrag per maand. Hierbij trappen we af met een overtuigende social media strategie voor de juiste stip op de horizon.

Marketing Strategie

Van een visie in je hoofd, naar een krachtig verhaal en strategisch plan op papier. In vijf stappen keren we jouw bedrijf ondersteboven en zetten we binnen vier maanden een compleet (nieuw) bedrijf op een fundament, dat staat als een paal boven water.

Marketing Management

Van een marketingteam zonder structuur en geen idee waar te beginnen, naar een zelfstandig team met een missie. Door praktische, duidelijke en next-level sturing tikken we bijna moeiteloos alle marketingdoelen af en spreken we samen die nieuwe generatie klanten en collega’s aan. Zo houden we tijd over voor zaken die er écht toe doen, zoals teambuilding.  

 

Track Record

10+

Grafisch Vormgever en Visueel Doorvertaler

9+

Trend Onderzoeker en Concept Ontwikkelaar

12+

Opgegroeid in een ondernemersgezin in de retail

 

3+

Officieel ondernemer sinds 17 juni 2020

5+

Ervaring als Strateeg 

MIJN WAAROM:

EEN PLEK OM JOUW VISIONAIRE
IDEEËN TE LATEN ONTKIEMEN

Lang had ik er last van als ik gezien werd als ‘te veel’, als in: te direct, te intents en veel te snel denkend. Ik was dan ook altijd one of the guys, onderdeel van de ‘grote gasten’ die mijn veel te grote mond en mijn daadkrachtig dwarsdenken wel konden waarderen.

Door de jaren heen ben ik mezelf steeds beter gaan begrijpen en kwam ik erachter dat mijn bevelhebber persoonlijkheid alles te maken heeft met een stuk hoogsensitiviteit en hoogbegaafdheid. Maar in plaats van de maatschappij te laten bepalen wie ik ben en jarenlang te wachten op een strategische functie, besloot ik in 2020 voor het ruime sop te kiezen. Ik leerde dat we allemaal wel in iets ‘een beetje teveel zijn’. We hebben elkaar nodig. De chaotische, de creatieve, de daadkrachtige…

Ik ben enorm dankbaar dat opdrachtgevers mijn intense gedrevenheid opmerken en mijn snelle denkwijze, een oog dat niets ontgaat, mijn veelzijdigheid en inschattingsvermogen met liefde inzetten. Als force of nature waardoor ze geïnspireerd zijn en meestappen op mijn trein met jeukende handen en onvergankelijk enthousiasme.

Mission accomplished.

Vergeet dus nooit:
Whatever makes you weird. It is probably your greatest asset. 
BRAND YOUR GREATNESS. KILL YOUR DOUBT!
– Daphne Wasimin-Maneschijn 

DUS, DENK JE DAT WIJ WEL HOUT SNIJDEN MET ELKAAR?

Vul even onderstaand formulier in of stuur een DM op social. 

CONTACT

KVK    78309042
BTW   NL003316340B10
IBAN  NL58 KNAB 0403 4796 73

——————————————

Algemene voorwaarden
Privacy Statement 

THE BRAND UPDATE

Schrijf je hier in voor mijn nieuwsbrief:

 

MAIL & SOCIALS

Volg mij op social media via @daphnemaneschijn: