fbpx

Waarom het up-to-date houden van social media bij jou als ondernemer op de agenda moet staan. 📅

Het onderhouden en beheren is steeds meer een dagtaak geworden en is nu belangrijker dan ooit.

Social media doe je er niet even bij. Het is het online visitekaartje van jou als ondernemer en je business en dus kun je het maar beter goed doen.

Naast dat je op verschillende platformen aanwezig kunt zijn en je socials in kunt zetten als marketingtool voor meer verkopen, is het ook de ideale plek om:
∙ Je bedrijfscultuur een podium te geven en zo nieuwe collega’s aan te trekken.
∙ Je dienstverlening uit te leggen en te delen wanneer er zaken zijn om rekening mee te houden, mijlpalen zijn óf simpelweg mensen een goed weekend te wensen.
∙ Meer te leren over jouw ideale klant en hierdoor sneller doordachte keuzes kunnen maken wanneer je verder wilt opschalen.
∙ Potentiële klanten bereiken en ‘top of heart’ zijn bij deze persoon wanneer deze denkt aan een dienstverlening zoals die van jou.
∙ Je imago een duurzame boost te geven.
∙ Klanten nog anno 2023 tegemoet kunt komen in de communicatie.

Social media is voor een gevestigde ondernemer met een veel te volle agenda, maar een expertise en aandacht voor de klant ‘waar je u tegen zegt’ noodzakelijk voor 2023.

Aan de slag dan maar? Ik beheer en onderhoud graag jouw zakelijke social media accounts middels een abonnement. Lees er alles over op: https://daphnemaneschijn.com/socialmediabeheer/