fbpx

Ze zeggen wel eens dat je niet teveel van jezelf op social media moet laten zien en niet alles moet delen. Ik geloof daar zelf niet zo in.

De allermooiste momenten in mijn leven, daar was geen camera bij hoor… haha. Dus die kan ik sowieso niet delen.

Ik geloof dat als je deelt waar je tegenaan loopt, wat je goed af gaat, waar je geboren bent, naar welke restaurants je gaat, welke auto je rijdt etc. dat je meer binding en aansluiting krijgt met je community.

Ik zal hierover binnenkort ook nog meer delen in de doelgroep post van as maandag.

Dus, is het ook belangrijk om kleuren en kleding te kiezen die past bij jou. Ik hou van kleurrijk, maar draag ook redelijk veel beige en enorm veel witte t-shirts.

Zelf vind ik het een kriem om altijd in huisstijl kleuren te lopen… maar voor mijn branding maak ik daar graag een uitzondering voor.

Het leverde mij namelijk twee nieuwe, grote klanten op omdat mijn tijdlijn en website er zo super goed uit zien (hun woorden).

Dus, als je foto’s laat maken, doe het dan goed. Bijvoorbeeld via Valerie van @personalbranding_agency. Zij stijlt jouw kleding, de ruimtes en je hoeft helemaal niks mee te nemen! Zelfs lunch en diverse props zijn speciaal voor jou aanwezig op deze dag.

Trek je dus nog niet de juiste klanten aan? Dan is je branding wellicht niet on point én deel je te weinig over jezelf (privé) en je werkzaamheden.